RÈTOLACIÓ VEHÍCLES

Especialitzats en tot tipus de rètols

Treu partit al teu vehicle

Busquem el màxim rendiment publicitari al teu vehicle mitjançant diferents mètodes de retolació vehicles Mataró: bàsica, parcial o integral. Fem servir els millors vinils del mercat, pensats en retolacions exterios i duraderes.

Gran ventall de possiblitats

Disposem d’un ampli ventall d’aplicacions pel seu vehicle o flota. Realitzem campanyes publicitàries mitjançant vinils removibles, així un cop acabada la campanya, es poden retirar amb facilitat i sense deixar residus.

La retolació vehicles bàsica

Mitjançant la retolació bàsica oferim una retolació simple a preus molt econòmics. Consisteix en l’aplicació dels elements bàsics coporatius de l’empresa. Podem retolar cotxes, camions, motos, busos i vaixells.

Retolació vehicles comercials

Disseny gràfic i retolació de vehicles comercials Barcelona. Adaptem la imatge corporativa de la vostra empresa als vostres vehicles: Cotxes, motos, furgonetes, autobusos, camions, trailers, barcos, etc.
La retolació de vehicles és una publicitat en moviment molt pràctica per fer-te conèixer. Fem retolació integral i parcial de vehicles o flotes. Seleccionem el millor material segons duració, estabilitat i creació utilitzant la tècnica d’impressió o de vinil de tall segons més convingui. Un vehicle retolat amb vinil no requereix un manteniment especial, el viníl resisteixperfectament l’ús diari, els colors no s’alteren amb els elements externs i l’adhesiu no perdefectivitat amb l’aigua.
Existeixen dos tipus de retolació de vehicles:

Vinil: Es realitza amb vinil adhesiu retallat.
Impressió digital:Imatge gràfica amb una foto o un degradat

La importància per part de les empreses d’oferir una imatge cada cop més actual, professional i atractiva, provoca avui en dia disposar de tots aquells elements visuals que puguin aconseguir fer realitat aquests objectius. La retolació Barcelona, implantació de la imatge corporativa i senyalització és una part important dels elements visuals que empreses, establiments, sectors de serveis i entitats diverses utilitzen per diferenciar-se i identificar-se.

Vinils per vehicles

Vinil de tall. Vinil imprès. Vinil microperforat.

Tinc un projecte i necessito assessorament

Si estàs pensant en renovar els rètols per la botiga
o negoci,
contacta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te