RÈTOLS MATARÓ

Especialitzats en tot tipus de rètols

Els rètols amb lletres corpòries són de gran elegància i donen un rendiment excepcional. Un recurs de decoració per un espai interior excel·lent, actual i innovador. Dissenyem i fabriquem lletres corpòries de totes les mides i materials. Metacrilat, PVC, corten, acer inoxidable, xapa… Es poden il·luminar amb leds que donen una molt bona llum a un baix consum.
Fabriquem caixes de llum, fresades o senceres, del material i del disseny que més s’adapti a cada necessitat. La impressió en UVI permet imprimir qualsevol imatge sobre qualsevol material, donant així un ventall de possibilitats molt gran.
El sistema més econòmic són els plafons. De diversos materials, planxa de metacrilat, PVC, acer, dibon, alumini o fusta, s’imprimeix la imatge digital o es col·loca un vinil. Dissenyem, fabriquem i col·loquem el rètol. Totalment personalitzat.

Disseny de rètols

Estem especialitzats en el disseny, fabricació i muntatge de tot tipus de rètols Barcelona així com en la visualització i comunicació de la teva empresa. Lletres corpóreas, impressió digital i de gran format, disseny d’espais i grans estructures, disseny gràfic i web, retolació de vehicles i aparadors, il·luminació d’interiors, fabricació d’expositors, muntatge de neons i leds.

La importància per part de les empreses d’oferir una imatge cada cop més actual, professional i atractiva, provoca avui en dia disposar de tots aquells elements visuals que puguin aconseguir fer realitat aquests objectius. La retolació Barcelona, implantació de la imatge corporativa i senyalització és una part important dels elements visuals que empreses, establiments, sectors de serveis i entitats diverses utilitzen per diferenciar-se i identificar-se.

Rètols comercials

Disposem d’una amplia gamma de productes i serveis destinats a la retolació comercial i a la imatge corporativa del teu negoci: Adhesius de Vinil, de tall, impresos o glassejats; Aparadors; Creació d’Imatge Corporativa; Decoració; Displays; Exposicions; Façanes; Lletres Corpòries; Rètols Lluminosos; Impressió Digital; Pancartes de grans dimensions; Pancartes per a Obres; Plaques Grabades; Reproduccions Artístiques; Senyalització; Stands; Vehicles.

Rètols lluminosos

Amb aquest plafó lluminós d’una cara aconseguirà cridar l’atenció dels clients que circulin enfront del seu negoci a més d’identificar-lo i diferenciar-lo. Un rètol lluminós efectiu tant de dia com de nit. Col·locació ideal damunt de la porta del seu negoci. Completament retolat, un plafó amb il·luminació, al seu gust i llest per a col·locar.

ELS NOSTRES CLIENTS

Tinc un projecte i necessito assessorament

Si estàs pensant en renovar els rètols per la botiga
o negoci,
contacta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te